OBJEKAT ŽIVOJINOVIĆ

Objekat Živojinović sa svojim celinama čini jedinstven kompleks u Valjevu i okolini. Sa konakom koji poseduje nekoliko smeštajnih jedinica, restoranom, dečijom igraonicom, salom za proslave, pruža široku lepezu usluga kada su u pitanju zabava, proslave, gastronomski užitak u čarima domaće kuhinje i odmor uz vrhunski smeštaj, a sve to u prijatnom ambijentu koji su osmislili majstori dizajna.

Restoran Živojinović organizuje sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i sve ono što biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima. Restoran je kapaciteta 100 osoba i 200m² i nudi kako pansionske obroke, tako i individualnu ponudu internacionalnih gastronomskih užitaka u restoranu. U sklopu restorana nalazi se i igraonica za najmlađe, pogodna za sve vrsta dečijih proslava.

Sala za proslave idealna za nove godine, praznike, završetke uspešnih poslovnih godina, maturske večeri ili apsolventska slavlja. Posebno za venčanja, gde uz dekor i rasvetu, postaje bajkovit ambijent, kapaciteta 600 osoba.

Konak Živojinović u svom sastavu ima 8 smeštajnih jedinica od čega 2 hotelska apartmana, 4 jednokrevetne i 2 dvokrevetne soba za izdavanje. Sve jedinice su nove i moderno opremljene sa klima uređajima, TV i WiFi internetom.

objekat