RESTORAN ŽIVOJINOVIĆ

U sklopu konaka Živojinović nalazi se restoran kapaciteta 100 mesta i dečija igraonica koja je dovoljna da primi 30 mališana. U restoranu je moguće organizovati razne skupove za zabavu i razonodu, kao i kulturne manifestacije. Ljubaznost osoblja restorana je postala zaštitni znak našeg hotela. Menadžment hotela izuzetno vodi računa o kvalitetu i bezbednosti hrane te je nabavka sirovina za proizvodnju hrane strogo kontrolisana.

U restoranu nudimo kako pansionske obroke za naše goste, tako i individualnu ponudu internacionalnih gastronomskih užitaka u restoranu.

image
image

IGRAONICA

U sklopu restorana formirali smo dečiju igraonicu "ŠTRUMFIĆI IZ KRAJA", namenjenu zabavi dece svih uzrasta. Najmlađe očekuju igračke, lavirint na dva nivoa i drangulije, razne igre sa vršnjacima. Naša vaspitačica će se pobrinuti sa bezbednost i zabavu vaše dece. Igraonica se prostire na 250 m2 u jednom nivou i ima kapacitet za bezbrižno druženje do 30 mališana.

Igraonica je idealna za proslave dečijih rođendana, proslava krštenja, polaska u školu.. Slavlja su zatvorenog tipa, uz mogućnost korišćenja i restoranskog prostora za roditelje i goste. Deca su pod stalnim nadzorom vaspitačice, tako da roditelji mogu da se opuste imajući izvanredan pregled prostora igraonice iz restorana. Ukoliko želite dodatno da animirate mališane i priredite im pravi rođendanski spektakl preporučićemo vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom.

Ukoliko se odlučite da goste počastite hranom, nudimo vam raznovrstan ketering po povoljnim cenama. Hrana se priprema u našoj kuhinji a piće je dostupno na šanku restorana.