SVEČANA SALA ŽIVOJINOVIĆ

Dve decenije našeg iskustva, prefinjeni i gostoljubivi ambijent, profesionalno i predusretljivo osoblje garancija su kvaliteta koju vam retko ko može pružiti. Kapacitet svečane sale Živojinović je 600 osoba. Sala je klimatizovana i izuzetno akustična, i svaki deo restorana ispunjen je sjajnom atmosferom. Ponosni smo na vrhunski inventar koji krasi salu, a svečani pribor daje stolovima posebnu estetsku notu. Naše konobari, osoblje i majstori kuhinje restorana su tu da ispune svaki vaš i najmanji zahtev!

SVADBE I VENČANJA: Dan vašeg venčanja ćete zauvek pamtiti, prepričavati. Venčajte se u Restoranu Živojinović i proslavite vaš najlepši dan sa stilom! Pored prostrane sale, možemo za vas organizovati dekoracije za svadbu, muzičare, pozivnice za venčanje, fotografa i sve druge neophodne stvari koje smislite. Sve izgleda glamurozno i nezaboravno. Svečana sala, uz dekor i rasvetu, postaje raznobojan i bajkovit ambijent, idealan za vaše sudbonosno DA!

NEZABORAVNA VESELJA, POSLOVNE PROSLAVE I SEMINARI: Za organizovanje slavlja preduzeća, seminara, obeležavanja uspeha i značajnih datuma - pravo rešenje je svečana sala Živojinović. Slavite sa nama Nove godine, praznike, ispraćaje, maturske večeri ili apsolventske večeri. Tu smo da vam život učinimo lepšim.

sala
sala

KUHINJA

Kuhinja u sklopu poslovnog kompleksa Živojinović vodi računa o kvalitetu i raznovrsnosti obroka naših gostiju. Izbor svežih i kvalitetnih namirnica je pod brižnim nadzorom naše glavne kuvarice, a besprekorna čistoća prostora i opreme je naš standard.

Raznovrstan meni naše kuhinje je na stalnom repertoaru Restorana Živojinović. Pozivamo vas da uživate u majstorijama naše kuvarice. U istom restoranu je obezbeđena i pansionska usluga Konaka.

naše glavne kuvarice, a besprekorna čistoća prostora i opreme je naš standard.

Za svečanosti u restoranu ili u orgaznizaciji većih proslava, nudimo vam kompletne slavljeničke menije, ali i pravljenje mladenačke i drugih vrsta slavljeničkih torti. Ukoliko se odlučite da sami obezbedite hranu, naše osoblje će za vas pripremiti kompletan aranžman i straće se i o čuvanju, pripremi i posluženju vaše hrane.

Kuhinja proizvodi kvalitetne obroke i gotove menije za ketering manifestacija, firmi i organizacija. Pozovite nas!