SOBE ŽIVOJINOVIĆ

Tokom 2016. godine ponudili našim gostima boravak i noćenje u prijatnom ambijentu Konaka Živojinović. Na spratu iznad svečane sale formirana su 2 hotelska apartmana, 4 jednokrevetne i 2 dvokrevetne sobe, sa ukupnim smeštajn kapacitetom za 12 osoba. Pansionski obroci se serviraju u našem restoranu.

Sobe su moderne i funkcionalne, opremljene savremenim nameštajem i funkcionalnim uređajima, čime garantujemo potpuni komfor u toku boravka gostiju. U našim apartmanima ćete se osećati prijatno kao kod kuće. Sve sobe imaju nove i čiste klima uređaje, savremene TV aparate, a prostor konaka je pokriven WiFi internetom.

Na spratu Konaka nalazi se dnevni boravak prijatnog okruženja u kome se možete opustiti, prelistati časopise i uživati u pazama uz kafu i druga osveženja koje će vam naše osoblje doneti iz restorana. Konak Živojinović je u mogućnosti da vam obezbedi kvalitetan odmor nakon dugog puta ili sjajne proslave u našoj svečanoj sali ili restoranu. Ukoliko se kratko zadržavate u Valjevu, poslom ili bilo kojim drugim povodom, naša destinacija je pravo rešenje za vas.