KONAK ŽIVOJINOVIĆ

Konak Živojinović čini jedinstven kompleks u Valjevu i okolini. Organizujemo sve vrste proslava firmi, venčanja, rođendane, maturske večeri i sve što biste želeli da obeležite sa svojim najbližima, prijateljima ili poslovnim partnerima. Uživajte u čarima domaće kuhinje i odmor uz kvalitetan smeštaj.

Naš restoran prima 100 osoba i površine je 200m². U sklopu restorana nalazi se i igraonica za najmlađe, što ga čini idealnim za sve vrsta dečjih proslava. Na jelovniku restorana su sveži obroci domaće kuhinje.

Sala za proslave omogućava kapacitet od 600 osoba i idealan je za Nove godine, praznike, završetke uspešnih poslovnih sezona, maturske večeri ili apsolventska slavlja. Više od 20 godina organizujemo venčanja, a uz osmehe mladenaca, dekor i rasvetu, sala postaje bajkovit ambijent.

Konak Živojinović u svom sastavu ima osam smeštajnih jedinica, od čega dva hotelska apartmana, četiri jednokrevetne i dve dvokrevetne soba za izdavanje. Sve jedinice su nove i moderno opremljene sa čistim klima uređajima, kablovskom TV i WiFi internetom.