RESTORAN ŽIVOJINOVIĆ

Naš donji restoran ima dečiju igraonicu u sklopu restorana u kojoj mogu da se zabavljaju deca. Prostor je idealan za organizaciju proslava, zabave i razonode, popodnevni odmor sa decom ili pauzu na putu ka daljim destinacijama. Prostrana terasa otvara mogućnost za pravljenje atraktivnih koktela za posetioce savetovanja i predavanja, kao i druženja u našoj svečanoj sali.

U restoranu za goste konaka, nudimo pansionske obroke, a naša glavna kuvarica vodi računa o kvalitetu i svežini hrane. Pored raznovrsnih pića i bogatog jelovnika, bilo da je u pitanju jutarnji obrok, osveženje sa prijateljima i poslovnim partnerima ili provođenje prijatne večeri u mirnom ambijentu, uživaćete u uslugama našeg restorana.

IGRAONICA "ŠTRUMFIĆI IZ KRAJA"

U sklopu restorana nalazi se dečija igraonica, namenjena za zabavu dece svih uzrasta. U igraonici omogućavamo bezbrižno druženje do 30 mališana. Idealno je mesto za proslave dečijih rođendana, proslava krštenja, polaska u školu...

Organizujemo slavlja zatvorenog tipa, sa korišćenjem restoranskog prostora za roditelje i goste. Deca su pod stalnim nadzorom vaspitačice. Roditelji iz restorana imaju pogled na prostor igraonice.

Hrana se priprema u našoj kuhinji a piće je dostupno na šanku restorana. Ukoliko se odlučite da goste počastite hranom, nudimo vam raznovrstan ketering po povoljnim cenama.