SVEČANA SALA ŽIVOJINOVIĆ

Dve decenije našeg postojanja, prefinjeni ambijent, profesionalno i predusretljivo osoblje, garancija su kvaliteta koju vam retko ko može pružiti. Kapacitet svečane sale Živojinović je 600 osoba. Sala je klimatizovana i izuzetno akustična, svaki deo je ispunjen sjajnom atmosferom. Naši konobari, osoblje i majstori kulinarstva su tu da ispune svaki vaš i najmanji zahtev!

NEZABORAVNA VESELJA, POSLOVNE PROSLAVE I SEMINARI: Za organizovanje slavlja preduzeća, seminara, obeležavanje uspeha i značajnih datuma - pravo rešenje je Svečana sala Živojinović. Slavite sa nama Nove godine, praznike, ispraćaje, maturske ili apsolventske večeri. Tu smo da vam svaki trenutak učinimo lepšim.

SVADBE I VENČANJA: Dan vašeg venčanja ćete zauvek pamtiti, prepričavati. Venčajte se u Konaku Živojinović i proslavite vaš najlepši dan sa stilom! Pored prostrane sale, možemo vam organizovati dekoraciju prostora za svadbu, izbor muzičara, pozivnice za venčanje, fotografa i sve druge neophodne detalje koje ste osmislili za vaš dan. Sve može da izgleda glamurozno i nezaboravno. Svečana sala sa dekorom i rasvetom, postaje raznobojan i bajkovit ambijent, idealan za vaše sudbonosno DA!

KUHINJA

Tim naših izvrsnih kuvara u Konaku Živojinović vodi računa o kvalitetu i raznovrsnosti obroka. Izbor svežih i kvalitetnih namirnica je pod brižnim nadzorom šefa kuhinje. Besprekorna čistoća prostora i opreme je naš standard. Poseban jelovnik naše kuhinje je na stalnom meniju restorana Živojinović. U istom restoranu je obezbeđena i pansionska usluga Konaka.

Za svečanosti u restoranu ili u orgaznizaciji većih proslava, nudimo vam kompletne slavljeničke menije, pravljenje mladenačke i drugih vrsta slavljeničkih torti. Ukoliko se odlučite da sami obezbedite hranu za proslavu, naše osoblje će za vas pripremiti kompletan aranžman i staraće se o čuvanju, aranžiranju i posluženju vaše hrane. Kuhinja proizvodi kvalitetne obroke i gotove menije za keteringe firmi. Pozovite nas!