SOBE ŽIVOJINOVIĆ

Nudimo našim gostima boravak i noćenje u prijatnom ambijentu Konaka Živojinović. Na spratu iznad svečane sale formirana su dva hotelska apartmana, četiri jednokrevetne i dve dvokrevetne sobe, sa ukupnim smeštajnim kapacitetom za 12 osoba. Pansionski obroci se serviraju u našem restoranu.

Sobe su moderne i udobne, opremljene savremenim nameštajem i funkcionalnim uređajima, čime garantujemo potpuni komfor u toku boravka gostiju. U našim apartmanima ćete se osećati prijatno kao kod kuće. Sve sobe imaju nove i čiste klima uređaje, friždere, savremene TV aparate sa kablovskom mrežom, a prostor konaka je pokriven WiFi internetom.

Na spratu Konaka nalazi se dnevni boravak prijatnog okruženja u kome se možete opustiti, prelistati časopise i uživati u pauzama uz kafu i druga osveženja koja će vam naše osoblje poslužiti iz restorana. Konak Živojinović je u mogućnosti da vam obezbedi kvalitetan odmor nakon dugog puta ili sjajne.. Ukoliko se kratko zadržavate u Valjevu, poslom ili bilo kojim drugim povodom, naša destinacija je pravo rešenje za vas.